Back to top
Skip to main content
  • Ajánlataink
  • Ajánlataink
jó étel = jó hangulat
Telefonszám:: +36 1 737 7377
szuletesnap
SZÜLETÉSNAPODON A VENDÉGÜNK VAGY

Ünnepeld a születésnapodat a DNB Budapestben! 

 

Töltsd nálunk a jeles napot és megajándékozunk az általad választott étellel, valamint az üdvözlőitalodról és az üdítődről is mi gondoskodunk! 

 

Az ajánlat a születésnapod hetében hétfőtől vasárnapig érvényes, érvényes okmányokkal igazolva (személyiigazolvány, útlevél). 

A kedvezményes ajánlatok nem összevonhatók. Nem érvényes a Vasárnapi Brunch alatt. Az ajánlat visszavonásig érvényes. 

Ebédkülönlegességek
Hétköznaponokon üzleti ebéd - kéthetente új!

Hétköznapokon a szezonon belül fellelhető friss alapanyagok ihlette ebédmenüt kínálunk, 12h és 15h között. Kéthetente változtatjuk ezt a menüt, így törzsvendégeink a hétköznapokat is újdonságként ízlelhetik.

 

Hétfőtől péntekig:
2 fogás 3300Ft
3 fogás 4200Ft

Shopper's Lunch
Shopper's Lunch
Szombatonként lassabb tempóra fazonírozott menüt szolgálunk fel, hogy a belvárosi bevásárláshoz, nézelődéshez friss erőt és inspirációt tálaljunk - a hétköznapok forgataga és a munkaidő sürgetése nélkül.

A büféebéd ára 5 000 Ft/fő, amely magában foglalja az üdítők, ásványvíz, kávé vagy tea fogyasztást is.
Vasárnapi Brunch
Vasárnapi Brunch
A vasárnapi büféebéd nálunk a stílus, a legjobb magyar alapanyagok és a kreativitás ötvözete a belváros szívében, mely páratlan élményt kínál Önnek, családjának és barátainak minden vasárnap 12 órától 15 óráig. Szezonális különlegességeket, a legjobb hazai és nemzetközi ízek széles választékát kínáljuk, hozzá nagy figyelemmel és hozzáértéssel válogatott italkínálatot, mely többféle hazai pezsgőt, bort, sört, ásványvizet, üdítőitalt és kávét is tartalmaz.

Ára 11.500Ft/fő, mely nem tartalmazza a 12% szervízdíjat.
Különleges események
Különleges események
A DNB Budapest rugalmasan tudja vendégül látni a nagyobb csoportokat is; csapatunkat születésnap, céges rendezvény, gála vagy esküvő esetén kiegészítik a Budapest Marriott Hotel tapasztalt rendezvényszervezői.
Lepd meg szeretteidet a tökéletes ajándékutalvánnyal
Lepd meg szeretteidet a tökéletes ajándékkal
A DNB Budapest minden alkalomra tökéletes meglepetés lehet. Választhat reggeli, szombati Shopper's Lunch, vagy Vasárnapi Brunch ajándékutalványaink közül.