Back to top
Skip to main content
  • Ajánlataink
  • Ajánlataink
jó étel = jó hangulat
Telefonszám:: +36 1 737 7377
special-package-snippet-image-th
MÁRTON-NAPI BOCK VACSORA
Ünnepelje a Márton-napi libaünnepet a legkülönlegesebb borokkal, melyeket a Bock Pincészet biztosít. A hagyományokhoz híven idén is bőséges ünnepi büfélakomával várjuk vendégeinket, melyen a Márton-napi liba- különlegességek sem maradhatnak el.

Dátum: 2019. november 7. 19:00
Az esemény házigazdája: Bock József, díjnyertes magyar borász
A vacsora ára: 11 900 Ft / fő
Előfoglalási ár: 10 000 Ft / fő
Az előfoglalási kedvezmény csak a 2019. október 18. előtt történt foglalások esetén érvényes, amennyiben a teljes összeg befizetésre került.

Az esemény 6 éven aluli gyermekek számára ingyenes, 6 és 12 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk. A fenti árak tartalmazzák a büfévacsorát, a Bock Pincészet által biztosított borkülönlegességeket, valamint a korlátlan üdítők és az ásványvíz fogyasztását.
A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát; a számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számolunk fel.
dhbc
Ünnepi hangulat
Nálunk a legsötétebb téli éjszakán is szikrázóan ragyognak a fények, és lehet bármilyen fagyos is az idő, a kapun belépve szívet-lelket melengető, családias hangulat fogad. Egy hosszú séta után a Belváros színpompás forgatagából kiszakadva jólesik egy kicsit megpihenni, és szeretteink körében egy fenséges vacsorával, egy pohár pezsgővel vagy egy bögre forralt borral megkoronázni a napot. Az idei ünnep nálunk éppen erről szól: a hétköznapi rohanást hátrahagyva együtt, önfeledten örülni egymásnak. Hiszen bármely ünnepet is tartjuk, a legfontosabb, hogy békében, egészségben, boldogságban töltsük el az év utolsó és egyben legtöbb csodával, varázslattal, mesékkel, titkokkal, meglepetésekkel teli időszakát, ami talán odakint a leghidegebb, de a szívünket évről évre megmelengeti.
an
You Eat, We Give
Szeptemberben és októberben minden nálunk elfogyasztott ebéd vagy vacsora árából 1 eurónak megfelelő összeget adományozunk az SOS Gyermekfalvaknak, akik fiatal felnőtteket támogatnak önálló életük és szakmai pályafutásuk kialakításában.

Keresse a limitált kiadású támogatói karkötőket, melyek 5 eurós vételárából 4 eurónak megfelelő összeget a szervezet támogatására fordítunk.

Ebédkülönlegességek
Hétköznaponokon ebédmenü - kéthetente új!
Hétköznapokon a szezonon belül fellelhető friss alapanyagok ihlette ebédmenüt kínálunk, 12h és 15h között. Kéthetente változtatjuk ezt a menüt, így törzsvendégeink a hétköznapokat is újdonságként ízlelhetik.
Shopper's Lunch
Shopper's Lunch
Szombatonként lassabb tempóra fazonírozott menüt szolgálunk fel, hogy a belvárosi bevásárláshoz, nézelődéshez friss erőt és inspirációt tálaljunk - a hétköznapok forgataga és a munkaidő sürgetése nélkül. A büféebéd ára 5 000 Ft/fő, amely magában foglalja az üdítők, ásványvíz, kávé vagy tea fogyasztást is.
Vasárnapi Brunch
Vasárnapi Brunch
A vasárnapi büféebéd nálunk a stílus, a legjobb magyar alapanyagok és a kreativitás ötvözete a belváros szívében, mely páratlan élményt kínál Önnek, családjának és barátainak minden vasárnap 12 órától 15 óráig. Szezonális különlegességeket, a legjobb hazai és mediterrán ízek széles választékát kínáljuk, hozzá nagy figyelemmel és hozzáértéssel válogatott italkínálatot, mely többféle hazai pezsgőt, bort, sört, ásványvizet, üdítőitalt és kávét is tartalmaz. Ára 11.500Ft/fő, mely nem tartalmazza a 12% szervízdíjat.
Különleges események
Különleges események
A DNB Budapest rugalmasan tudja vendégül látni a nagyobb csoportokat is; csapatunkat születésnap, céges rendezvény, gála vagy esküvő esetén kiegészítik a Budapest Marriott Hotel tapasztalt rendezvényszervezői.
Lepd meg szeretteidet a tökéletes ajándékutalvánnyal
Lepd meg szeretteidet a tökéletes ajándékkal
A DNB Budapest minden alkalomra tökéletes meglepetés lehet. Választhat reggeli, szombati Shopper's Lunch, vagy Vasárnapi Brunch ajándékutalványaink közül.