Back to top
Skip to main content
  • Ajánlataink
  • Ajánlataink
jó étel = jó hangulat
Telefonszám:: +36 1 737 7377
an
You Eat, We Give
Szeptemberben és októberben minden nálunk elfogyasztott ebéd vagy vacsora árából 1 eurónak megfelelő összeget adományozunk az SOS Gyermekfalvaknak, akik fiatal felnőtteket támogatnak önálló életük és szakmai pályafutásuk kialakításában.

Keresse a limitált kiadású támogatói karkötőket, melyek 5 eurós vételárából 4 eurónak megfelelő összeget a szervezet támogatására fordítunk.

Ebédkülönlegességek
Hétköznaponokon ebédmenü - kéthetente új!
Hétköznapokon a szezonon belül fellelhető friss alapanyagok ihlette ebédmenüt kínálunk, 12h és 15h között. Kéthetente változtatjuk ezt a menüt, így törzsvendégeink a hétköznapokat is újdonságként ízlelhetik.
Shopper's Lunch
Shopper's Lunch
Szombatonként lassabb tempóra fazonírozott menüt szolgálunk fel, hogy a belvárosi bevásárláshoz, nézelődéshez friss erőt és inspirációt tálaljunk - a hétköznapok forgataga és a munkaidő sürgetése nélkül. A büféebéd ára 5 000 Ft/fő, amely magában foglalja az üdítők, ásványvíz, kávé vagy tea fogyasztást is.
Vasárnapi Brunch
Vasárnapi Brunch
A vasárnapi büféebéd nálunk a stílus, a legjobb magyar alapanyagok és a kreativitás ötvözete a belváros szívében, mely páratlan élményt kínál Önnek, családjának és barátainak minden vasárnap 12 órától 15 óráig. Szezonális különlegességeket, a legjobb hazai és mediterrán ízek széles választékát kínáljuk, hozzá nagy figyelemmel és hozzáértéssel válogatott italkínálatot, mely többféle hazai pezsgőt, bort, sört, koktélt, ásványvizet, üdítőitalt és kávét is tartalmaz.
Különleges események
Különleges események
A DNB Budapest rugalmasan tudja vendégül látni a nagyobb csoportokat is; csapatunkat születésnap, céges rendezvény, gála vagy esküvő esetén kiegészítik a Budapest Marriott Hotel tapasztalt rendezvényszervezői.
Lepd meg szeretteidet a tökéletes ajándékutalvánnyal
Lepd meg szeretteidet a tökéletes ajándékkal
A DNB Budapest minden alkalomra tökéletes meglepetés lehet. Választhat reggeli, szombati Shopper's Lunch, vagy Vasárnapi Brunch ajándékutalványaink közül.