Back to top
Skip to main content
  • Ajánlataink
  • Ajánlataink
jó étel = jó hangulat
Telefonszám:: +36 1 737 7377
mautner
BUDAPEST - SZÖUL
KOREAI POP-UP VACSORA
Háziasszony: Mautner Zsófi
2019. november 14.
14 900 Ft / fő

Japchae • Kimbap • Mandu • Kimchi mandu • Gungjung Tteokbokki • Algaleves marhahússal • Különféle banchanok • Csípős-ragacsos, duplán sütött csirkeszárny • Kalbi jim • Bulgogi • Édes, rizslisztes desszertfalatok • Koreai fánk • Zöldteás tiramisu

Az ár tartalmazza a büfévacsorát, a korlátlan üdítőitalfogyasztást és egy üdvözlőitalt. Az ár forintban értendő és tartalmazza a forgalmi adót. A feltüntetett árra 12% szervizdíjat számolunk fel. Foglalását akkor tudjuk garantálni, amennyiben a teljes összeg előre befizetésre kerül.
an
DNB Hálaadás napi vacsora
2019. november 28. 19:00
18 000 Ft / fő

Az ár tartalmazza a korlátlan magyar bor, habzóbor, sör és üdítőital fogyasztását, valamint olyan különleges Hálaadás napi ételeket, mint a lassan sült egész pulyka vagy a Virginia sonka.

12 éves kor alatt 50% kedvezményt biztosítunk, 6 éves kor alatt ingyenes. Foglalását akkor tudjuk garantálni, amennyiben a teljes összeg előre befizetésre kerül.

New Year's Eve Gala Dinner
ÚJÉVI GÁLAVACSORA A DNB BUDAPESTBEN
2019. december 31. 19:00 - 02:00
47 000 Ft / fő

Elegáns 5 fogásos gálavacsora élőzenével és DJ-vel, mely tartalmazza a pezsgőt a koccintáshoz, az ételekhez illő borokat, korlátlan ásványvíz- és üdítőital-fogyasztást, kávét, valamint teát.

Előfoglalási akció 2019. december 10-ig 38 000 Ft / fő
Vegetáriánus menü 29 900 Ft / fő
Előfoglalási akció 2019. december 10-ig 20 000 Ft / fő
Gyermek menü 11 000 Ft (6 és 12 év között)

dhbc
Ünnepi hangulat
Nálunk a legsötétebb téli éjszakán is szikrázóan ragyognak a fények, és lehet bármilyen fagyos is az idő, a kapun belépve szívet-lelket melengető, családias hangulat fogad. Egy hosszú séta után a Belváros színpompás forgatagából kiszakadva jólesik egy kicsit megpihenni, és szeretteink körében egy fenséges vacsorával, egy pohár pezsgővel vagy egy bögre forralt borral megkoronázni a napot. Az idei ünnep nálunk éppen erről szól: a hétköznapi rohanást hátrahagyva együtt, önfeledten örülni egymásnak. Hiszen bármely ünnepet is tartjuk, a legfontosabb, hogy békében, egészségben, boldogságban töltsük el az év utolsó és egyben legtöbb csodával, varázslattal, mesékkel, titkokkal, meglepetésekkel teli időszakát, ami talán odakint a leghidegebb, de a szívünket évről évre megmelengeti.
Ebédkülönlegességek
Hétköznaponokon üzleti ebéd - kéthetente új!
Hétköznapokon a szezonon belül fellelhető friss alapanyagok ihlette ebédmenüt kínálunk, 12h és 15h között. Kéthetente változtatjuk ezt a menüt, így törzsvendégeink a hétköznapokat is újdonságként ízlelhetik.

2 fogás 3300Ft
3 fogás 4200Ft
Shopper's Lunch
Shopper's Lunch
Szombatonként lassabb tempóra fazonírozott menüt szolgálunk fel, hogy a belvárosi bevásárláshoz, nézelődéshez friss erőt és inspirációt tálaljunk - a hétköznapok forgataga és a munkaidő sürgetése nélkül.

A büféebéd ára 5 000 Ft/fő, amely magában foglalja az üdítők, ásványvíz, kávé vagy tea fogyasztást is.
Vasárnapi Brunch
Vasárnapi Brunch
A vasárnapi büféebéd nálunk a stílus, a legjobb magyar alapanyagok és a kreativitás ötvözete a belváros szívében, mely páratlan élményt kínál Önnek, családjának és barátainak minden vasárnap 12 órától 15 óráig. Szezonális különlegességeket, a legjobb hazai és mediterrán ízek széles választékát kínáljuk, hozzá nagy figyelemmel és hozzáértéssel válogatott italkínálatot, mely többféle hazai pezsgőt, bort, sört, ásványvizet, üdítőitalt és kávét is tartalmaz.

Ára 11.500Ft/fő, mely nem tartalmazza a 12% szervízdíjat.
Különleges események
Különleges események
A DNB Budapest rugalmasan tudja vendégül látni a nagyobb csoportokat is; csapatunkat születésnap, céges rendezvény, gála vagy esküvő esetén kiegészítik a Budapest Marriott Hotel tapasztalt rendezvényszervezői.
Lepd meg szeretteidet a tökéletes ajándékutalvánnyal
Lepd meg szeretteidet a tökéletes ajándékkal
A DNB Budapest minden alkalomra tökéletes meglepetés lehet. Választhat reggeli, szombati Shopper's Lunch, vagy Vasárnapi Brunch ajándékutalványaink közül.