+36 1 737 7377
jó étel = jó hangulat
Telefonszám:: +36 1 737 7377
DNB

Budapest - Modern Magyar Bor Bár + Konyha

Kizárólag 100 km-es körzetből származó alapanyagok, négy évszak, négy helyi ihletésű menü évente. A DNB Budapest éttermének konyhájában a legfrissebb és legjobb szezonális alapanyagokból készülnek ételeink. Filozófiánk azonban nem csupán az alapanyagokról szól. Az étkezési hagyományok iránti érdeklődésünk és tiszteletünk a magyar konyhakultúra felfedezését és annak újragondolását is küldetésének tartja. Helyi ízvilágunkmindig friss és modern marad, szezonról szezonra megújulva, megújítva.
  • NYITVA VAGYUNK! VÁRUNK SZERETETTEL!

  • RENDELHETSZ HÁZHOZSZÁLLÍTÁST IS! 

    MEGTALÁLSZ MINKET A WOLTON, NETPINCÉREN ÉS TELEFONON A +36 1 737 7377! 

Az élet túl rövid. Kezdd a desszerttel!
ÜNNEPELD NÁLUNK AUGUSZTUS 20-ÁT!
Élményvacsora Kivételesen gazdag büfévacsorával, szabadtéri grill konyhával és korlátlan italfogyasztással készülünk mindazoknak, akik páratlan panoráma mellett szeretnének eltölteni egy romantikus vagy családias augusztusi estét.
HA VASÁRNAP, AKKOR BRUNCH!
Vasárnapi Brunch

Közeleg a hétvége, amikor ismét kikapcsolódhatunk szeretteink társaságában. Miért ne tennétek mindezt a város legszebb panorámája és leggazdagabban terített büféasztalai mellett? Vasárnapi brunchunk rátok vár!

CHILL & GRILL
Szombati BBQ & Crépe Minden szombaton dél és három óra között csodálatos burgerek, hotdogok és saslikok várnak. Épp úgy, ahogy szereted: tűz forrón, egyenesen a grillről!
Our site uses cookies. By continuing to use our site you are agreeing to our cookie policy.